Panel Lights... - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 12-02-2012, 02:34 PM
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Panel Lights...

All-

97 S320 panel lights on the dirvers side (seat adj illumination and center vent dials) are not lighting up. Passenger side illuminates just fine....

Seeing in the past that failure of one light may be an indication of something else, is this a fuze/Lamp or an issue elsewhere?

Thanks
jfarmer64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 12-03-2012, 02:52 AM
Super Moderator
 
eric242340's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Jiangsu province China
Posts: 1,209
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
It is not a fuse as they are on different systems for power so most probably just a bulb problem.

ERIC
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > DIY/Tech Help


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lights in the A/C control panel sirgio Mercedes-Benz Sedans/Wagons 5 02-12-2008 01:00 PM
W210 E class front city lights / running lights socket ksorce Mercedes-Benz Sedans/Wagons 0 02-03-2006 06:55 PM
190E Panel lights BlackOps Mercedes-Benz Sedans/Wagons 5 09-20-2005 09:09 AM
Dashboard/panel lights, blinkers, etc Lava_Chowder General Mercedes-Benz 0 06-15-2005 01:20 PM
Dashboard/panel lights, blinkers, etc Lava_Chowder Diesel Discussion 1 06-15-2005 01:20 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome