99 E430 Light fault when put in reverse - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 03-08-2012, 07:29 PM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Medford, New Jersey
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
99 E430 Light fault when put in reverse

My wifes car still stalls once in awhile on a cold start up. Still haven't figured that out yet and knowone else on this site has either.

Another issue has arrived, everytime we put the car in reverse it tripps the fault light on the dash. I can push the reset and it will go out but leaves to little rectangular boxes on there. If I shut the car down completly turn the ignition off and restart the car the car and walla no faults, put it in reverse and bingo back on. Any help will be appreciated.
Charles is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > Mercedes-Benz Sedans/Wagons


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
c240 : grinding noise in morning when put in reverse marius Mercedes-Benz Sedans/Wagons 0 09-07-2008 07:22 AM
E430 won't shift from drive to reverse markwill DIY/Tech Help 1 01-21-2008 12:45 PM
E430-EC light will not disable e430owner Mercedes-Benz Sedans/Wagons 2 06-29-2006 08:38 PM
Reverse Light Won't Work hawaiibeemer Mercedes-Benz Sedans/Wagons 1 01-24-2005 08:07 AM
Reverse Aid Assistant (Parktronic) Philipo DIY/Tech Help 1 05-14-2003 08:23 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome