S 600 engine running proplems? - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 12-09-2012, 09:18 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: finland
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
S 600 engine running proplems?

Engine is running and stops and cooling propeller is on full effect, and later fault code throttle body and ESP and engine will not start ?
remakol is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 12-10-2012, 07:23 AM
Super Moderator
 
eric242340's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Jiangsu province China
Posts: 1,179
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
It would help if you gave a year for this car so we know which S600 you are talking about. ie 140/220/221 etc. And what were the exact fault codes? A little history would help also.

ERIC
eric242340 is offline  
#3 Old 12-10-2012, 10:48 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: finland
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by eric242340 View Post
It would help if you gave a year for this car so we know which S600 you are talking about. ie 140/220/221 etc. And what were the exact fault codes? A little history would help also.
HI
W220 2002.That car has changed cylider head gasket.
Trotle body brand new. Batery brand new, Engine not warm about 60 celcius. I have mercedes star 4. esp codes c1022-025 c1028-015 c1024-004 . You can drive maybe 10 miles no proplen no godes? After the Fan runing very fast and car stops. I waiting about one hours rest start again.
remakol is offline  
#4 Old 12-10-2012, 06:20 PM
Super Moderator
 
eric242340's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Jiangsu province China
Posts: 1,179
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Those fault codes do not help with this particular situation, using start diagnostics would help because you can read the live data. However I would say it is either a crankshaft position sensor or the ECU. It could also be the main ignition control unit which sits on top of the engine, failing when it gets hot.

ERIC
eric242340 is offline  
#5 Old 12-19-2012, 10:33 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: finland
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thank`s

Quote:
Originally Posted by eric242340 View Post
Those fault codes do not help with this particular situation, using start diagnostics would help because you can read the live data. However I would say it is either a crankshaft position sensor or the ECU. It could also be the main ignition control unit which sits on top of the engine, failing when it gets hot.
Thank you
fault connector in ECU

Jakreo
remakol is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > Mercedes-Benz Sedans/Wagons


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C180 engine running at high temperatures mugerwr Mercedes-Benz Sedans/Wagons 2 05-29-2011 12:36 PM
c180 111 engine rough running at idle amgboy Mercedes-Benz Sedans/Wagons 2 02-04-2011 01:23 AM
Am I running too hot? maptgpkrp Diesel Discussion 1 05-24-2007 07:01 AM
Non running car. mb1975280sl Diesel Discussion 1 05-01-2006 12:40 AM
Blower motor will not work with engine running. cepope99 DIY/Tech Help 2 06-15-2005 04:16 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome