Need help fuse problem on my sl320 - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 01-22-2013, 08:40 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Colorado
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Need help fuse problem on my sl320

Lamp lite on dash was on &off replace 2 light bulbs. 3 weeks later , ABS & ETS lights came on.check fuses .5th fuse was blown ,I replaced it. And keeps blowing it. Every time I step on brake pedal
Floresvictor5 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 01-24-2013, 12:35 AM
Super Moderator
 
eric242340's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Jiangsu province China
Posts: 1,179
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
It could be a wiring problem or a faulty brake light switch. The switch is up behind the brake pedal.

ERIC
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > SL/SLK/SLR/SLS Class


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1997 SL320 Antennae Gene Moses SL/SLK/SLR/SLS Class 1 11-14-2010 05:27 PM
95 sl320 lostn DIY/Tech Help 2 01-17-2010 05:37 AM
1997 SL320 Gene Moses Mercedes-Benz Sedans/Wagons 1 01-09-2006 11:43 AM
1996 C220 fuse problem AQuin13 General Mercedes-Benz 3 10-14-2005 01:24 PM
95 SL320 Temperature Sensor colingibb Mercedes-Benz Sedans/Wagons 0 03-04-2005 04:11 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome