Hot starting problem - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 05-11-2005, 05:36 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Hot starting problem

Greetings all.
My SL500 will not start whe hot 90C+ and I have to let it cool down for a couple of hours. When cold or just warm it starts immediately. I live in the South Pacific in Vanuatu (of survivor fame) and there is no expert here who can solve the problem. Any suggestion is greatly appreciated.

Helmut
hthorei is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-12-2005, 07:23 AM
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,467
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Without looking at it, it's hard to say for sure. What year is your SL? There are a number of things it could be, but knowing the year would make for a much better educated guess.



PHAEDRUS242 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > DIY/Tech Help


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome