Mercedes-Benz Forum

Mercedes-Benz Forum (https://www.benzforum.com/forum/)
-   DIY/Tech Help (https://www.benzforum.com/forum/diy-tech-help/)
-   -   1999 CLK 320 Coupe Runs great then dies (https://www.benzforum.com/forum/diy-tech-help/14418-1999-clk-320-coupe-runs-great-then-dies.html)

dgossjr 04-18-2009 03:52 PM

1999 CLK 320 Coupe Runs great then dies
 
I have an issue with our CLK 320... Starts Great... Runs about 5 to 10 minutes and then will die... It takes about 5 minutes then it will restart and run great...I have replaced the fuel filter, new plugs coil packs, plug wires, fuel pump, crank position sensor, serviced the fuel injection x 2.... The car will not set any diagnostics codes...

Has anyone seen this issue....????

Any help would be greatly appreciated...

unlukky 04-30-2009 02:09 AM

I had a similar problem. No codes. Car would run fine then start stumbling, hesitating, and rumbling. Then die. Try cleaning and/ or replacing your MAF Sensor. Easy DIY.
Check autohausaz.com

yasintamboli21 09-15-2009 12:43 PM

Even i am facing the same problem with my car. can any one tell what is the problem.


All times are GMT -6. The time now is 03:19 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
© AutoGuide

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome