W210 E320 A/C Compressor problem - Page 5 - Mercedes-Benz Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #41 of 45 Old 05-14-2015, 05:46 PM
R.I.P Always Remembered
 
eric242340's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Vehicle: Zotye 1.5T 2016 model
Location: Sichuan province China
Posts: 1,865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 85 Post(s)
Quote:
Originally Posted by sean4040 View Post
Okay. How exactly do you remove the dome light?
You will find it in this link, and the in car temp sensor is the square black plastic thingy with wires going to it;

Headliner Replacement in Alcatera and Roof rattle fix. - Mercedes-Benz Forum

ERIC
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 45 Old 05-15-2015, 11:25 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Mar 2015
Vehicle: 1997 Mercedes Benz E320
Location: Los Angeles, CA
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
(Thread Starter)
I have cleaned the sensor out as best as I could and here are the results. I do notice that the climate control does the same thing though. Even without the sensor it shuts off at the same time.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1431753784826.jpg
Views:	100
Size:	29.4 KB
ID:	6385   Click image for larger version

Name:	1431753827499.jpg
Views:	114
Size:	38.7 KB
ID:	6393  
sean4040 is offline  
post #43 of 45 Old 05-16-2015, 03:43 AM
R.I.P Always Remembered
 
eric242340's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Vehicle: Zotye 1.5T 2016 model
Location: Sichuan province China
Posts: 1,865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 85 Post(s)
Quote:
Originally Posted by sean4040 View Post
I have cleaned the sensor out as best as I could and here are the results. I do notice that the climate control does the same thing though. Even without the sensor it shuts off at the same time.
OK try the led trick and warm the sensor up, then see if the compressor shuts down the same way as before.

ERIC
eric242340 is offline  
 
post #44 of 45 Old 05-16-2015, 08:35 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Mar 2015
Vehicle: 1997 Mercedes Benz E320
Location: Los Angeles, CA
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
(Thread Starter)
Alright will try later today
sean4040 is offline  
post #45 of 45 Old 05-18-2015, 05:53 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Mar 2015
Vehicle: 1997 Mercedes Benz E320
Location: Los Angeles, CA
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
(Thread Starter)
Okay tried the LED trick today (I know a bit late) and same thing that happened the last time. But I did pull the codes from the climate control system and the in car temp sensor is showing up. I may have showed up before but I didn't pay any attention to it. Will see about getting a replacement to see if this will fix my problem.
sean4040 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > DIY/Tech Help


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
w210 E320 window issues! Grindin' Mercedes-Benz Sedans/Wagons 2 02-21-2011 12:11 PM
Bilstein Hd Shocks Mercedes W210 E320 E320 2000 Opale Mercedes-Benz Sedans/Wagons 2 10-28-2007 12:24 PM
Anyone parting a W210 - E320 out? Need some electrical parts gts95 Mercedes-Benz Sedans/Wagons 0 08-25-2005 07:40 AM
w210 mirror problem ninety9cents Mercedes-Benz Sedans/Wagons 1 05-03-2005 07:04 AM
Looking for W210 E320 or E55 AMG bodykits Nikita For Sale, Trade & Wanted 0 08-01-2004 10:56 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome