Mercedes-Benz Forum

Mercedes-Benz Forum (https://www.benzforum.com/forum/)
-   General Mercedes-Benz (https://www.benzforum.com/forum/general-mercedes-benz/)
-   -   2010 C300 Another no start… (https://www.benzforum.com/forum/general-mercedes-benz/36661-2010-c300-another-no-start%85.html)

wcsmith88 07-11-2019 07:25 PM

Well I have the MD805 MAxiDiag, unfortunately I got the same results as I did with the 319...Link error, failed to connect...tried 3 times with same results. I tried to run the scan mode a couple of times and got the following message, "no system diagnosis". Any chance the issue is with the CAN?

Noodles 07-12-2019 10:22 AM

Not entirely sure.

To play it safe return the one from Amazon (you can always bu it again).
I need to look at some wiring diagrams in a couple of days when I am back at the shop.

wcsmith88 07-12-2019 03:54 PM

Thanks for the time and effort...

Noodles 07-13-2019 04:01 AM

You are very welcome. I wish I had solid answer for you now.

wcsmith88 07-29-2019 11:54 AM

Finally gave up and towed to dealership...SAM under the hood on driver side...$1400 repair...

Noodles 07-30-2019 04:31 AM

Thanks, for the update. I am sorry you had to drop that much $$$.

At least our hunch was right.

I had 3 people take vacations and have been putting in 60-70 hour weeks and never got to the shop to download the diagrams.

wcsmith88 07-30-2019 10:45 AM

Again thx...someone suggested removing the box and cleaning the connectors where possible...after I had completed the repair at the dealership...so hopefully anyone else with this issue will try that before towing in for repair.


All times are GMT -6. The time now is 03:00 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
© AutoGuide

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome