Please help. Navigation does not maneuver - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 12-16-2005, 10:01 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Please help. Navigation does not maneuver

Please my good friends, I need help. I just installed the MCS unit. I have a 1999 ML430. The navigation unit works fine except that it does not Maneuver. When I press ok for it to proceed to my destination, it will tell me to "Proceed to the highlighted route". It does not Maneuver, or show me direction from point to point to the destination. In addition, when I finally manage ot get to the destination, it will say "Destination". Am I missing somthing? Any help will be greatly appreciated
Coolgino is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-16-2005, 11:00 PM
Veteran Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 678
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Try leaving the truck outside with the navigation on for a little bit. It sometimes takes anywhere from 15 minutes to a good hour for the system to pick up enough satelites to accurately track your position. Hopefully your MCS unit, Tele-Aid module, and maybe your EAM and AAM (I can't remember what all needs to be coded) are all coded for Navigation.
Zewerr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > M/G/GL/GLK Class


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome