ML320 w163 00 model Key fob not working but sparks - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 09-17-2019, 05:10 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Unhappy ML320 w163 00 model Key fob not working but sparks

I recently parked my car to get groceries, only to return and the doors will just not open with the fob. I opened manually with the key itself,went home to try the spare key and the same issue. The battery is new in both. Whenever i try the Mercedes reset the fob works just once and thats it. If i resync it it will work just once and not work again. Both the key and spare. Has anyone experienced this and whats the way out? Pls help

It is an ML320 w163 2000 model. Pleas help
Linda Harding is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-18-2019, 11:46 AM
Administrator
 
Join Date: Dec 2016
Vehicle: 1999 ML430, 2000 ML320, 2005 E500 4matic wagon
Location: Wisconsin
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
I believe the keys are fine.

There is a part called the AAM on your year of ML. They can be had used on eBay for very little money.

Do you have a way of getting the ML scanned for codes with a scan tool that can read all MB proprietary codes?
Noodles is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > M/G/GL/GLK Class


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome