C240 Major Electrical Problem - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 08-23-2006, 02:11 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
C240 Major Electrical Problem

My 2001 C240 w89k has started intermittently shutting down all electrical accesories including a/c, radio, lights, pretty much everything electrical except the engine keeps running. This will happen going down the road which is dangerous because lights, wipers etc dont work. My service guys cant find any fault codes and it only does it occasionally. If I turn the car off and restart it is ok for a while. Somebody suggested Rear SAM? Help!!!
jakec68 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-23-2006, 10:21 PM
Veteran Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 678
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
There is a bulletin to where if the headlights and instrument cluster flicker, to replace the front sam. Don't know if that should effect all the other stuff.
Zewerr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > Mercedes-Benz Sedans/Wagons


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome