1987 260E - gas smell/use + lack of acceleration - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 01-28-2009, 12:38 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Question 1987 260E - gas smell/use + lack of acceleration

hello,

we have a 87 260E and have recently had problems with a slight gas smell in the cabin, but only before we start the engine. there is also a lack of acceleration and sometimes the car will barely start moving. the gas consumption is also extremely high.

the car still starts fine and there haven't been any problems with stalling. i checked the air filter, which was clean, and fuel pumps, which don't seem to have any visible leaks.

any help is appreciated.
hingescheme is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-19-2009, 04:00 AM
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
hi. that problem also happened to me. maybe you should check your fuel filter, fuel gobernor and your fuel accumulator. if its still ok i think the prob is from your fuel distributor. doea a black smoke come out of your exhaust when you floor it?
paoloaranjuez is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > Mercedes-Benz Sedans/Wagons


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fast Idle 1987 260E hani Performance Pavilion 0 12-30-2007 07:35 AM
Intermittent gas smell in 02 C230 RazorsEdge DIY/Tech Help 5 01-19-2007 07:24 AM
RESOLVED: Intermittent gas smell problem in 02 C230K RazorsEdge Mercedes-Benz Sedans/Wagons 0 01-19-2007 07:21 AM
260E 1987 lost acceleration after speeding 120mph andrew1413 Mercedes-Benz Sedans/Wagons 0 01-21-2004 07:51 PM
1987 260E Pass Side Relay ? slinger1 Mercedes-Benz Sedans/Wagons 3 12-31-2003 06:05 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome