New - Mercedes-Benz Forum
 1Likes
  • 1 Post By Noodles
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 04-10-2019, 12:33 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
New

Hey I'm new here. I'm very active on w204 Facebook groups on helping people with issues on their w204. I'm hoping to do the same here and get help when needed. I drive a 09 c300 4matic 163,000km
Robert Nathan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-11-2019, 12:35 PM
Administrator
 
Join Date: Dec 2016
Vehicle: 1999 ML430, 2000 ML320, 2005 E500 4matic wagon
Location: Wisconsin
Posts: 66
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Welcome to the forums. We look forward to your input on the W204 cars.
Robert Nathan likes this.
Noodles is offline  
post #3 of 3 Old 04-19-2019, 05:34 AM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
welcome to the board i am also new here.
martinbrown664 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Forums > Off Topic/New Member Introductions


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome