S 500 not Starting - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 10-20-2014, 09:15 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Exclamation S 500 not Starting

I have an S-500 that starts in the morining but after I shut it off and go to restart it the car will not start. I have to sit and wait 5 to 10 minutes and it will start. Lately it has been shutting off when I slow down and I have to stop and wait 5 to 10 minutes and it starts again. It seems to only happen once a day. I have tried to pinpoint when it does it but it seems to be random. I brought it to have it checked and of course the car did not do it.

Any thoughts?
Paul P is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-21-2014, 03:56 AM
R.I.P Always Remembered
 
eric242340's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Vehicle: Zotye 1.5T 2016 model
Location: Sichuan province China
Posts: 1,865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 85 Post(s)
Possibly the crankshaft position sensor. Does it stall when the engine is hot or cold?

ERIC
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > Mercedes-Benz Sedans/Wagons > S class


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
450slc starting Teddy450slc DIY/Tech Help 0 06-17-2011 04:04 AM
intermittent starting minger DIY/Tech Help 7 11-04-2010 08:43 AM
C180- Not starting somar Mercedes-Benz Sedans/Wagons 4 05-09-2009 08:58 PM
Need help with V12 not starting qha000 Mercedes-Benz Sedans/Wagons 2 01-03-2007 11:11 AM
Starting the car NewNoviceOwner Mercedes-Benz Sedans/Wagons 1 07-18-2005 07:17 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome