Radio issue - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-21-2017, 11:22 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Exclamation Radio issue

I have a 1989 300SE, original radio. Cassette plays fine. Radio does not play. Radio shows the station in the display, but nothing over the speakers but light static. I pulled the radio and checked the cables and all is fine. Checked the connection in the trunk/antenna and all is OK there too. NOTE: Car was off the road and no battery for over a year. Any suggestions?
mb neo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Enthusiasts Forums > SL/SLK/SLR/SLS Class


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio Issue (SOFTWARE UPDATE) Ahmet Erkam Yigit E Class 4 11-12-2014 03:36 PM
Another Radio Code Issue underdog427 General Mercedes-Benz 0 06-13-2012 08:57 AM
radio hookup question car 1974 240D radio Blaupunkt robc DIY/Tech Help 1 09-15-2009 12:45 PM
speaker issue wahly21 DIY/Tech Help 4 10-26-2006 11:53 AM
94' C280 Radio issue BMWDawg Mercedes-Benz Sedans/Wagons 1 09-22-2004 04:21 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome