Benz Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well I ripped out the crappy Bose system this weekend and replaced with Alpine and JL. After installing the radio we now have SRS malfunction is there anyway to get rid of this? I heard the stock radio completed the loop for the system is there a way I can connect some wires behind the radio to complete this loop so the message goes away?

2nd my wife insists she had auto up on her windows but it's not working anymore. I know the car has auto down and it still works. I think she is just confused, but wanted to ask and make sure.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Yeah I am not sure about the SRS problem. I had some professionals change the speakers out of my car, however there may be a problem with the auto up on the window because my car has the auto up and auto down for the windows. Hope you are able to fix it...
 

·
Registered
Joined
·
1,950 Posts
There is a plug which goes into the switch panel above the radio. It is either not plugged in, or plugged into the wrong recepticle.

You need to re-synchronize the windows. Roll the windows down and hold the switches for a couple of seconds, then roll the windows up and hold the switches for a couple of seconds. More detailed instructions can be found in the operator's manual.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Thanks I got this figured out this weekend it was plugged in the wrong spot. Anybody know what color the antenna amp wire is? I am getting horrible reception now. Thanks!
 
1 - 4 of 4 Posts
Top